Twee jaar achtereen was het niet mogelijk om bezoekers te ontvangen op tweede paasdag.
Dit jaar zijn we er weer en hoe! De vijf monumenten waarin het museum is gehuisvest zetten de deuren wagenwijd voor u open. De bakkers roepen iedereen een “hartelijk welkom!” toe als ze u begroeten in de boeiende wereld van brood en banket.
Op stille zaterdag en tweede paasdag kunnen kinderen paashazen bakken.
Bakker Fred staat met zijn kolderieke paasshow in het museumtheater waar humor en handwerk hand in hand gaan. Het museum zelf verkennen wordt nog leuker met de speurtocht naar chocolade eieren.
Voor wie even bij wil komen van al deze activiteiten is het goed toeven in de historische Poffertjessalon. Het is een belevenis op zich om de bakker daar aan het werk te zien bij het bakken van de goudbruine lekkernijen. Koffie met brood en banket uit eigen bakkerij mag niet ontbreken in een zichzelf respecterend Bakkerijmuseum. Daarvoor nodigen wij u met mooi weer ook uit op ons fraaie terras. De twee museumwinkeltjes met hun bijzondere interieurs zijn een prachtafsluiting van een boeiend dagje Bakkerijmuseum.