Het museum verkennen wordt rond deze bijzondere dagen voor de jeugd nog leuker als ze met een spannende speurtocht op zoek gaan naar chocolade eieren.

TIP:

Op de zaterdag voor Pasen bakt bakker Martijn paasstollen en broodhaantjes.
Die zijn dan naast al ons gebruikelijke brood en banket te koop bij bakker Franc in zijn sfeervolle bakwinkeltje.
Hij doet de deur al om 7.15 uur van het slot. 

(Paasstollen reserveren kan ook 038-4441715).


Goede vrijdag 18 april:

  • Paashazen bakken voor de jeugd (doorlopend);
  • Familievoorstellingen in het museum (elk heel uur);
  • Speurtocht naar chocolade-eieren (doorlopend);
  • Verse poffertjes zo van de gloeiende plaat.


Stille zaterdag 19 april:

  • Paasstollen en broodhaantjes van 7.15 uur in de bakwinkel;
  • Paashazen bakken voor de jeugd (doorlopend);
  • Familievoorstellingen in het museum (elk heel uur);
  • Speurtocht naar chocolade-eieren (doorlopend);
  • Verse poffertjes zo van de gloeiende plaat.


Tweede Paasdag:

  • Paashazen bakken voor de jeugd (doorlopend);
  • Familievoorstellingen in het museum (elk heel uur);
  • Speurtocht naar chocolade-eieren (doorlopend);
  • Verse poffertjes zo van de gloeiende plaat.


Let op:

Het bakken van de paashazen gebeurt doorlopend tussen 10.00 en 16.00 uur.

De familievoorstellingen starten elk heel uur met de laatste om 15.00 uur.

IMG_5457 (1)